Мост - Индекс
Мост - Претплата
Мустафа Скопљак: Свјетлом и тамом, комбинована техника [Повећај]

Индекс · Нови број · Архива · Тражи · Инфо · Линкови
Редакција · Претплата · Контакт

Број 184 (95 - нова серија)

Година XXX март/ожујак 2005.

Latinica · Ћирилица · Transliteration

Претходна · Садржај · Наредна

Енес Готовуша
Клас је уз вас

Клас Центар Мостар је спонзор овог броја часописа Мост

Директор Енес Готовуша с градоначелником Мостара Љубом Бешлићем Директор Енес Готовуша с градоначелником Мостара Љубом Бешлићем

Ријеч директора Енеса Готовуше на свечаности поводом отварања Клас Центра Мостар

Поштоване даме и господо, драги гости и пријатељи Клас-а, велико ми је задовољство да Вас у име власника, упосленика и руководства Клас-а поздравим и зажелим срдачну добродошлицу у Мостару, овдје у Бишћу Пољу, поводом отварања Клас-Центра Мостар. Клас д.д. Сарајево је најјача бх. компанија која:

 • развија, производи и продаје храну базирану на житарицама, брашно, хљеб, пецива, тјестенину, кондиторске производе и друго;

 • располаже са својим млиновима, пекарама, продавницама и продајним центрима у којима у укупној понуди доминирају домаћи производи;
 • нуди своје производе на тржишту крајњих потрошача, индустријских потрошача и других пекара;
 • наступа као водећа компанија, способна да на најбољи начин задовољи потребе клијената и потрошача на подручју БиХ и која је са својим производима и услугама препознатљива у земљама региона и шире;
 • чини напоре да задовољи потребе купаца и потрошача и да своје производе и услуге приближи грађанима у свим дијеловима БиХ.

Прошле године отворили смо производно-трговински центар у Бања Луци, а данас отварамо „Клас Центар“ Мостар, савремени производно-продајни објекат који у свом саставу располаже најсавременијом пекарском опремом за производњу свих врсте хљеба и пецива из Клас-овог асортимана, casg and carry одјелом и складиштем велепродаје са широком понудом роба из асортимана КЛАС-а, али и трговачких роба других произвођача.

Клас-Центар Мостар настаје као слијед стратешке пословне политике Клас-а која као приоритет дефинише орјентацију према купцу и грађење дугорочних односа са својим клијентима и пословним партнерима. Клас жели бити што ближе својим купцима и клијентима настојећи при том испунити све захтјеве и задовољити сваку потребу у најкраћем року.

Зато смо данас ту, у Херцеговини, у којој Клас са успјехом послује дужи низ година. На овој регији Клас има властиту малопродајну мрежу са преко 30 објеката. На подручју Херцеговине Клас успјешно сарађује са преко 100 својих купаца.

Дозволите ми да поменем само неке од њих: Мепас, Продекс (: Prodex), Меркур, Опел Комерц, Џајић, Накић, Баре Комерц, Херцеговина Промет, Воће Промет, Коњиц Промет, Обло Комерц, П&М Компани (: Company), Јадран, Хотели Неум (Сунце, Зенит, Неум, Стела)…

У Клас-Центру Мостар својим купцима нудимо најквалитетније производе из асортимана Клас-а:

 • Све врсте пшеничних и интегралних брашна, као и нову палету намјенских брашна из наших млинова у Сарајеву и Олову;
 • Све врсте круха, хљеба и пецива;
 • Широк асортиман полуготових смрзнутих јела на бази лиснатог и квасног тијеста;
 • Кондиторске производе из сегмента вафла, индустријских колача и чајних пецива;
 • Овдје посебно напомињем наш нови бренд „Нови дан“ који обухвата палету од 10 нових производа из сегмента пуњених чајних пецива са различитим комбинацијама воћних и чоколадних пунила;
 • Најквалитетније врсте тјестенина укључујући нашу нову високо квалитетну тјестенину од дурум пшенице – Паста Д’оро;
 • Свјеже шампињоне, на традиционалан начин произведене џемове и слатка, чајеве, љековито биље те дубоко замрзнуте малине, купине, јагоде и боровнице.

Постићи врхунски квалитет наших производа представља најзначајнији циљ у Клас-овој пословној филозофији. У осигурање и контролу квалитета Клас годишње улаже преко 500.000 КМ, а бригу око осигурања и контроле квалитета производа свакодневно води 40 технолога-специјалиста. Клас је носилац међународно признатих цертификата о квалитету – IS0 9001:2000, HACCP и KRAV.

Клас Центар Мостар

Клас Центар Мостар

Ширењем свог пословања Клас даје непосредан допринос развоју регије на коју долази. Укупна вриједност инвестиције износи око 7 милиона КМ. Поред 50-ак запослених радника у малопродајним објектима Клас-а на подручју Херцеговине, у Клас-Центру Мостар посао је добило нових 40 радника. На име пореза и доприноса Клас ће плаћати годишње око 1,5 милион КМ, што су значајна средства којим ће се пунити буџет Града Мостара.

На пословима изградње „Клас Центра“ Мостар учествовао је велики број извођача радова, од којих истичемо: Ширбеговић, Тим Зип, Клаус Леман и Моунтаин.

На крају, дозволите ми да се захвалим представницима локалне друштвене заједнице, Града Мостара и Херцеговачко-неретванске жупаније на помоћи у реализацији пројекта.

Претходна · Садржај · Наредна

Клас центар Мостар

Индекс · Нови број · Архива · Тражи · Инфо · Линкови
Редакција · Претплата · Контакт

Задња измјена: 2005-05-29

ISSN 0350-6517
Copyright © 1995-2008 Часопис Мост · Мостар · Босна и Херцеговина
Design by © 1998-2008 Харис Туцаковић · Шведска