Most - Index
Most - Pretplata
Danilo Pravica: Ilustracija [Povec'aj]

Index · Novi broj · Arhiva · Trazhi · Info · Linkovi
Redakcija · Pretplata · Kontakt

Broj 180 (91 - nova serija)

Godina XXIX novembar/studeni 2004.

Latinica · Ћирилица · Transliteration

Prethodna · Sadrzhaj · Naredna

Srdjan Papic'
Chasopis Trec'i Trg

Moje ime je Srdjan Papic' i ja sam jedan od urednika za prozu elektronskog chasopisa za knjizhevnost pod nazivom Trec'i Trg (www.trecitrg.org.yu) iz Beograda.

Chasopis je zamishljen tako da okupi mladje pisce i pesnike iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i sve one koji su u dijaspori a sluzhe se nekim od s/b/h jezika. Posle izlaska prvog broja mi smo bili zaprepashc'eni rezultatima, u pozitivnom smislu, jer je poseta za mesec i po preshla cifru od 800 ulazaka, i stiglo nam je vishe od trideset priloga.

Inache, chasopis je tako koncipiran da nam ljudi e-mailom shalju pesme ili kratke priche. Na zhalost, za razliku od Hrvatske, u BiH je neshto zashkripalo, pa nam prilozi ne stizhu.

Poshto su nam finansijska sredstva vrlo skromna (nikakva, tachnije), mi smo reshili da se oslonimo na pomoc' i dobru volju prijatelja i zato bismo Vas zamolili za nekoliko usluga. Najlakshe se mozhemo dogovoriti oko razmene linkova, samo nam poshaljite web adresu (to je ova verovatno, preko koje sam i ja doshao do Vas), definiciju chasopisa u jednoj rechenici, kao i grad i drzhavu iz koje ste...

Druga stvar za koju bismo Vas zamolili jeste da obavestite Vashe autore da smo krenuli i da smo zainteresovani za njihove radove. Mi bismo Vam po izlasku drugog broja poslali cirkularno e-mail pismo i Vashe bi bilo da ga, putem e-maila takodje, prosledite dalje onim ljudima za koje mislite da bi bilo interesantno da chuju za nas. Ovde bih Vam samo napomenuo da nas zanimaju autori rodjeni posle 1970. godine.

Ukoliko Vi znate nekog koga biste nam odmah preporuchili, mi bismo mu se direktno javili.

Nadam se da c'emo uspeshno saradjivati, hvala na vremenu i pazhnji i sve najbolje

Srdjan Papic' (srdjanpapic@yahoo.com)

Prethodna · Sadrzhaj · Naredna

Fikret Ibrichic': Panorama Rostova, ulje na kartonu [Povec'aj]

Index · Novi broj · Arhiva · Trazhi · Info · Linkovi
Redakcija · Pretplata · Kontakt

Zadnja izmjena: 2005-01-02

ISSN 0350-6517
Copyright © 1995-2008 Chasopis Most · Mostar · Bosna i Hercegovina
Design by © 1998-2008 Haris Tucakovic' · Sweden