Most - Index
Most - Pretplata
Danilo Pravica: Ilustracija [Povećaj]

Index · Novi broj · Arhiva · Traži · Info · Linkovi
Redakcija · Pretplata · Kontakt

Broj 180 (91 - nova serija)

Godina XXIX novembar/studeni 2004.

Latinica · Ћирилица · Transliteration

Prethodna · Sadržaj · Naredna

Srđan Papić
Časopis Treći Trg

Moje ime je Srđan Papić i ja sam jedan od urednika za prozu elektronskog časopisa za književnost pod nazivom Treći Trg (www.trecitrg.org.yu) iz Beograda.

Časopis je zamišljen tako da okupi mlađe pisce i pesnike iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i sve one koji su u dijaspori a služe se nekim od s/b/h jezika. Posle izlaska prvog broja mi smo bili zaprepašćeni rezultatima, u pozitivnom smislu, jer je poseta za mesec i po prešla cifru od 800 ulazaka, i stiglo nam je više od trideset priloga.

Inače, časopis je tako koncipiran da nam ljudi e-mailom šalju pesme ili kratke priče. Na žalost, za razliku od Hrvatske, u BiH je nešto zaškripalo, pa nam prilozi ne stižu.

Pošto su nam finansijska sredstva vrlo skromna (nikakva, tačnije), mi smo rešili da se oslonimo na pomoć i dobru volju prijatelja i zato bismo Vas zamolili za nekoliko usluga. Najlakše se možemo dogovoriti oko razmene linkova, samo nam pošaljite web adresu (to je ova verovatno, preko koje sam i ja došao do Vas), definiciju časopisa u jednoj rečenici, kao i grad i državu iz koje ste...

Druga stvar za koju bismo Vas zamolili jeste da obavestite Vaše autore da smo krenuli i da smo zainteresovani za njihove radove. Mi bismo Vam po izlasku drugog broja poslali cirkularno e-mail pismo i Vaše bi bilo da ga, putem e-maila takođe, prosledite dalje onim ljudima za koje mislite da bi bilo interesantno da čuju za nas. Ovde bih Vam samo napomenuo da nas zanimaju autori rođeni posle 1970. godine.

Ukoliko Vi znate nekog koga biste nam odmah preporučili, mi bismo mu se direktno javili.

Nadam se da ćemo uspešno sarađivati, hvala na vremenu i pažnji i sve najbolje

Srđan Papić (srdjanpapic@yahoo.com)

Prethodna · Sadržaj · Naredna

Fikret Ibričić: Panorama Rostova, ulje na kartonu [Povećaj]

Index · Novi broj · Arhiva · Traži · Info · Linkovi
Redakcija · Pretplata · Kontakt

Zadnja izmjena: 2005-01-02

ISSN 0350-6517
Copyright © 1995-2008 Časopis Most · Mostar · Bosna i Hercegovina
Design by © 1998-2008 Haris Tucaković · Sweden