Мост - Индекс
Мост - Претплата
Данило Правица: Илустрација [Повећај]

Индекс · Нови број · Архива · Тражи · Инфо · Линкови
Редакција · Претплата · Контакт

Број 180 (91 - нова серија)

Година XXIX новембар/студени 2004.

Latinica · Ћирилица · Transliteration

Претходна · Садржај · Наредна

Срђан Папић
Часопис Трећи Трг

Моје име је Срђан Папић и ја сам један од уредника за прозу електронског часописа за књижевност под називом Трећи Трг (www.trecitrg.org.yu) из Београда.

Часопис је замишљен тако да окупи млађе писце и песнике из Србије, Босне и Херцеговине и Хрватске, као и све оне који су у дијаспори а служе се неким од с/б/х језика. После изласка првог броја ми смо били запрепашћени резултатима, у позитивном смислу, јер је посета за месец и по прешла цифру од 800 улазака, и стигло нам је више од тридесет прилога.

Иначе, часопис је тако конципиран да нам људи е-маилом шаљу песме или кратке приче. На жалост, за разлику од Хрватске, у БиХ је нешто зашкрипало, па нам прилози не стижу.

Пошто су нам финансијска средства врло скромна (никаква, тачније), ми смо решили да се ослонимо на помоћ и добру вољу пријатеља и зато бисмо Вас замолили за неколико услуга. Најлакше се можемо договорити око размене линкова, само нам пошаљите wеб адресу (то је ова вероватно, преко које сам и ја дошао до Вас), дефиницију часописа у једној реченици, као и град и државу из које сте...

Друга ствар за коју бисмо Вас замолили јесте да обавестите Ваше ауторе да смо кренули и да смо заинтересовани за њихове радове. Ми бисмо Вам по изласку другог броја послали циркуларно е-маил писмо и Ваше би било да га, путем е-маила такође, проследите даље оним људима за које мислите да би било интересантно да чују за нас. Овде бих Вам само напоменуо да нас занимају аутори рођени после 1970. године.

Уколико Ви знате неког кога бисте нам одмах препоручили, ми бисмо му се директно јавили.

Надам се да ћемо успешно сарађивати, хвала на времену и пажњи и све најбоље

Срђан Папић (srdjanpapic@yahoo.com)

Претходна · Садржај · Наредна

Фикрет Ибричић: Панорама Ростова, уље на картону [Повећај]

Индекс · Нови број · Архива · Тражи · Инфо · Линкови
Редакција · Претплата · Контакт

Задња измјена: 2005-01-02

ISSN 0350-6517
Copyright © 1995-2008 Часопис Мост · Мостар · Босна и Херцеговина
Design by © 1998-2008 Харис Туцаковић · Шведска